Bine ati venit pe pagina bokashi.md!

Povestea Bokashi...

Bokashi este o metodă ușoară de compostarea deseurilor organice in Moldova chiar în propria locuință. Procesul are loc într-un spațiu ermetic închis, iar materia obținută poate merge direct în sol unde se va transforma în îngrășământ natural de cea mai înaltă calitate.

De unde vine Bokashi?

Bokashi își are originea în Japonia și se deosebește de metodele tradiționale de compostare in Chisinau prin faptul că are la bază fermantarea materiei organice cu ajutorul microorganismelor benefice. Astfel, resturile alimentare nu putrezesc, iar tu scapi de mirosurile neplăcute din bucătărie.

IMG 5486
shutterstock 243783016

Ce pot face eu pentru a preveni poluărea mediului?

Știai că aproape jumătate din ce aruncăm la gunoi sunt resturi biodegradabile? Odată ajunse la gunoiște, acestea constituie o sursă majoră de poluare. Compostarea resturilor alimentare in Moldova este un pas esențial în prevenirea poluării.

Ce beneficii îmi aduce compostarea?

Prin compostarea deseurilor biodegradabile in Chisinau reduci amprenta de carbon pe care o lași pe Pământ. Aceasta este contribuția ta directă la asigurarea unui viitor durabil. În plus, obții compost de cea mai bună calitate pentru propria grădină sau pentru plantele din apartament. Suna acum si comanda cosuri de compostare Bokashi!

Cosuri pentru compostare in Moldova – Numai Bokashi!

manikandan annamalai 0td83wpjVEI unsplash

Urmărește-ne pe:

Date companie: 

BIOPACK TRADING

IDNO 1019600044492

MD 2023; mun. Chișinău,

str. Meșterul Manole 7;

tel: 0 22 85 00 86,

mob. 068740482,

email: order@bokashi.md

Suport clienţi:

Contul meu

Întrebări frecvente

Trimite un mesaj

Cum ne găsești?

© 2022 Biopack Trading SRL. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close
Cart
  • No products in the cart.