1. INTRODUCERE

Acest document conține termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului www.bokashi.md, proprietate a Societății cu Răspundere Limitată ”Biopack Trading”, care a fost constituită și activează în condițiile reglementate de legislația Republicii Moldova.

Furnizorul produselor este Biopack Trading SRL, iar Beneficiar – orice persoană fizică sau juridică rezidentă în Republica Moldova ce utilizează acest site sau inițiază o comandă de pe acesta.

Prezentele termeni şi condiţii, denumite în continuare Termeni și condiții, constituie un Contract, încheiat în conformitate cu prevederile Legii Republicii Moldova nr. 284 din 22.07.2004 privind comerţul electronic.

Navigharea pe site-ul www.bokashi.md sau plasarea unei comenzi pe această platformă presupune înțelegereea și acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos de către orice client, iar Biopack Trading SRL își rezervă dreptul de a le schimba sau actualiza fără vreo notificare prealabilă.

  1. DATE PERSOANĂ JURIDICĂ

Sociatatea cu Răspundere Limitată ”Biopack Trading” este înregistrată de Agenția Serviii Publice în Registrul de stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali, cu capital social în valoare de 100 lei, număr de identificare de stat și cod fiscal 1019600044492.

Adresa juridică: MD 2023, str. Meșterul Manole 7, Chișinău, Republica Moldova.

Contact:

telefon: 0 22 85 00 86; mobil: 068740482;

e-mail: office@biopacktrading.md

  1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului găzduit pe adresa https://www.bokashi.md/ (denumit în continuare „Site-ul„), inclusiv texte, imagini foto/video, grafică, scripturi, soft-ware mărci înregistrate, dar fără a se limita la acestea, sunt proprietate a Biopack Trading SRL și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea oricărui element dintre cele enumerate, fără acordul Biopack Trading SRL, este interzisă și se pedepsește conform legislației. Astfel, toate drepturile sunt rezervate. Nu aveți dreptul de a copia integral sau parțial materialele de pe acest site sau de a le modifica, distribui sau publica pentru a crea materiale derivate.

  1. CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin intermediul Site-ului, utilizatorii – persoane fizice sau juridice – pot obține informații generale și specifice cu privire la metoda de compostare Bokahsi și produsele distribuite de Biopack Trading SRL, pot plasa comenzi și achiziționa produsele existente în rubrica Magazinului Online ”Shop”

Vă rugăm să citiți cu atenție prezentele Termeni și Condiții, iar în cazul dezacordului cu aceste prevederi, să nu utillizați sau să întrerupeți utilizarea Site-ului.

 1. RĂSPUNDERE

Cu excepția listei de produse, informațiile plasate pe Site, au un caracter pur informativ și de recomandare, iar Biopack Trading SRL nu este răspunzătoare de acuratețea acestora, (spre exemplu: prezența unor erori sau omisiuni ce au intervenit în procesul redactare sau prezentare a materialelor), în pofida faptului că depune toate eforturile pentru ca informațiile prezentate să fie cât mai exacte, veridice și actuale.

Biopack Trading SRL nu poate fi considerată responsabilă în caz că site-ul este temporar inaccesibil pe parcursul lucrărilor de mentenanță, din cauza problemelor de ordin tehnic sau a altor situații similare apărute.

Site-ul este folosit de utilizatori din porprie inițiativă, Biopack Trading SRL fiind exonerată de orice răspundere pentru posibile daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea Site-ului.

Biopack Trading SRL nu garantează că site-ul bokasi.md și serverele pe care este găzduit acesta, precum și e-mailurile expediate de pe poșta electronică bokashi.md nu conțin viruși sau alte componente ce comportă riscuri de securitate informatică și nu este pasibilă de răspundere pentru potențialele consecințe ale unor astfel de acțiuni.

Link-urile cu redirecționare către alte site-uri sunt plasate pe bokashi.md pentru a facilita accesul la informații al utilizatorilor. Biopack Trading SRL nu controlează aceste site-uri și nu poate fi considerată responsabilă de conținutul sau produsele comercializate prin intermediul acesta.

 1. PRELUCRAREA DATELOR

Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc în conformitate cu cerințele legislației naționale, cu respectarea regimului de confidențialitate a datelor. Întreprindem toate măsurile necesare pentru a preveni accesul ilicit sau întâmplător la datele cu caracter personal ale utilizatorului Site-ului, precum și distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, răspândirea ilicită sau neautorizată a acestora. Modul în care pot fi utilizate datele utilizatorilor site-ului este descris în secțiunea Politica de Confidențialitate și Politica Cookie.

 1. PRODUSE, PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Toate produsele de pe bokashi.md sunt însoțite de descrieri conforme informațiilor prezentate de producători, iar prețurile indicate pentru acestea poartă un caracter pur informativ și nu vor fi considerate, în niciun caz, o ofertă publică, așa cum este definită aceasta de Codul Civil al RM. Nu putem garanta disponibilitatea, în orice moment, a tuturor produselor expuse în Magazinul Online, de aceea, orice comandă necesită validare. Prin finalizarea comenzii, clientul își exprimă acordul să fie contactat de un reprezentant al Biopack Trading SRL, printr-un mijloc convenit în prealiabil (e-mail sau telefon), pentru confirmarea disponibilității stocului.

 1. PLATĂ ȘI LIVRARE

Plata pentru produsele comandate prin intermediul bokashi.md poate fi efectuată:

 1. Prin virament bancar, în baza facturii de plată
 2. Cash la curier rapid, la recepționarea produselor.
 3. Cash sau card – la sediul companiei de pe adresa: str. Meșterul Manole 7, mun. Chișinău.

Livrarea mărfurilor se efectuează pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cu excepția regiunii transnistrene, prin intermediul Serviciului curierrapid.md, conform tarifelor și condițiilor stabilite de acesta.

Comenzile plasate în zilele de Luni-Joi, până la ora 14.00, vor fi livrate clientului a doua zi, iar cele plasate după ora 14.00 – peste o zi.

Comenzile plasate Vineri până la ora 14.00 vor fi livrate pe parcursul zilei de Luni.

Comenzile plasate Vineri după ora 14.00 și în zilele de weekend, vor fi livrate Marți.

Marfa se consideră livrată în momentul semnării de către client a bonului de recepție și, după caz, a facturii fiscale. Curierul nu este împuternicit să permită deschiderea coletului înainte de aceasta.

 1. RETURNARAREA PRODUSELOR

Pentru returnare, produsele trebuie să fie în ambalajul lor original și în starea în care au fost trimise clientului (exceptând viciile ascunse semnalate de către client anterior returnării) și să aibă toate actele de însoțire – bon fiscal, factură fiscală, etc.

 1. PROTECȚIA CONSUMATORULUI

Autoritatea abilitată cu funcții de protecție a consumatorilor este Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei.

Adresa: mun. Chișinău, str. V. Alecsandri, 78, MD- 2012.

Telefon: 022 51 51 51

Pagina web: https://consumator.gov.md

 1. LITIGII

Eventualele litigii apărută în urma accesării sau utilizării acestui site vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În situația în care acest lucru nu este posibil, disputa va fi soluționată în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova.

 1. DISPOZIȚII FINALE

În cazul în care oricare din dispoziție menționate mai sus devine nulă sau inaplicabilă, aceasta este exclusă din document, celelalte rămânând valabile.

Data actualizării prezentului document – 27.04.2022

Urmărește-ne pe:

Date companie: 

BIOPACK TRADING

IDNO 1019600044492

MD 2023; mun. Chișinău,

str. Meșterul Manole 7;

tel: 0 22 85 00 86,

mob. 068740482,

email: order@bokashi.md

Suport clienţi:

Contul meu

Întrebări frecvente

Trimite un mesaj

Cum ne găsești?

© 2022 Biopack Trading SRL. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close
Cart
 • No products in the cart.