Cosuri Bokashi Organko in Moldova sunt produse în Uniunea Europeană din plastic reciclat și corespund celor mai riguroase standarde de calitate. Cumpara cosuri pentru depozitare cu un design modern și ușor de utilizat, grație accesoriilor incluse în pachet.

23 organko v kuhinji lea image hi

Setul conține tot de ce ai nevoie pentru a utiliza metoda de compostare Bokashi, fie că ești la început de cale sau ai deja o experiență în reciclarea deșeurilor. Comanda cosul pentru depozitare in Chisinau pentru deseurilor biodegradabile și alătură-te comunității de oameni care aleg un mod de viață sustenabil.

Reciclează resturile alimentare acasă, prin metoda Bokahsi. Orice container pentru compostarea deșeurilor din gama de produse Bokashi Organko este prevăzut cu o sită și o valvă care permite scurgerea ușoară a lichidului Bokashi. În set mai sunt incluse tărâțele Bokashi Biogen și un dozator pentru acestea, instrucțiuni de utilizare și alte accesorii care vor face ca experiența de compostare să fie nu doar utilă, dar și plăcută.

Un set de două compostoare este ideal pentru persoanele care doresc să asigure circuitul continuu de colectare a resturilor alimentare. În timp ce fermentarea completă are loc într-un compostor, cel de-al doilea va fi folosit pentru colectarea noilor resturi.

Cosul pentru depozitare in Moldova de la Bokashi Organko – are un aspect plăcut și o formă compactă, astfel că poate fi păstrat în bucătărie, în renumitul dulap de sub chiuvetă sau în cămară.

Compostează prin metoda Bokashi. Este soluția ideală de compostare pentru oricine, dar mai ales pentru cei care locuiesc în apartamente la bloc și vor să întoarcă în natură resturile biodegradabile.

11 organko v kuhinji lea ANG image hi
urbani vrt BO enojen bez bel
Cosuri pentru depozitare Organko in Chisinau sunt recomandate și companiilor cu angajamente de sustenabilitate corporativă, care pun umărul la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă stabilite de ONU în Agenda 2030. Cosuri pentru depozitare binevenite și în școli. Așa cum orice obicei se cultivă în timp, instituțiile de învățământ pot încuraja tânăra generație să contribuie la reducerea deșeurilor și protejarea mediului ambiant.

Cosuri pentru compostare in Moldova – Numai Bokashi

Urmărește-ne pe:

Date companie: 

BIOPACK TRADING

IDNO 1019600044492

MD 2023; mun. Chișinău,

str. Meșterul Manole 7;

tel: 0 22 85 00 86,

mob. 068740482,

email: order@bokashi.md

Suport clienţi:

Contul meu

Întrebări frecvente

Trimite un mesaj

Cum ne găsești?

© 2022 Biopack Trading SRL. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close
Cart
  • No products in the cart.